SuPer Alko = Viinarannasta

SuPer Alkon jättimyymälä (käsittämättömät 1500 m2) sijaitsee heti Tallinkin terminaalin vieressä. Kaupasta löytyy käytännössä kaikki mahdollinen alkoholi mitä ihminen voi toivoa... ja hinnat ovat tottakai huomattavasti huokeammat kuin kotosuomessa. Tilauksen voi tehdä osoitteessa http://www.viinarannasta.ee/ tehdä etukäteen ja jos tilauksen arvo on vähintään 300€ niin tilaus voidaan toimittaa myös suoraan satamaan.
Yksi lisäsyy SuPer Alkon käyttämiseen on se, että pystytte tekemään kaikki ostokset jo etukäteen netistä. Nyt kun eurot ovat käytössä möys Virossa niin SuPer Alkon etu "euroilla maksamisesta" on kadonnut. Alla olevassa kartassa on jättimyymälän sijainnin lisäksi toinen (Lootsi 4) SuPer Alko joka on huomattavasti pienempi kuin Uus-Sadamassa sijaitseva, mutta "tavalliselle" Tallinnanmatkaaja saa kyllä hankittua tarpeelliset keissit ja mäyräkoirat sieltäkin.
 SuPer Alkon hintataso on paikallisilla hinnoilla erittäin huokea eli jos ei halua tarjousten perässä juoksemaan niin kaikki ostokset pystyy suorittamaan SuPer Alkossa. Erityisesti Tallinkilla matkustaville suosittelen SuPer Alkoa tai Norde Centrumin (näkyy yllä olevassa kartassa) Wine Storea / Rimiä. Jos taas matkustatte Viking Linella tai jollain muulla laivayhtiöllä niin kannattaa ostokset tehdä muualla, kuten esimerkiksi Alkopörssissä, jos ette siis halua raahata juomia selkä vääränä pitkin Tallinnaa.

SuperAlkon uusimmat alkoholitarjoukset löydätte täältä: SuperAlkon alkoholitarjoukset
Linkki SuPer Alkon nettisivuille löytyy sivuston vasemmasta ylälaidasta